top of page

TYÖTURVALLISUUSKORTTIKOULUTUSTA KOLMELLA KIELELLÄ

MG-Rakennustoimisto tarjoaa työturvallisuuskorttikoulutusta yksityishenkilöille ja yrityksille kolmella eri kielellä: suomeksi, englanniksi ja romaniaksi. Kansainvälinen lähestyminen koulutukseen parantaa myös Suomen ulkopuolelta muuttaneiden mahdollisuuksia työllistyä ja saada koulutusta Suomessa. Lisäksi omalla kielellä saatu koulutus takaa, että tärkeät turvallisuus asiat ymmärretään ja riskialttiita tilanteita työmaalla pystytään välttämään kielestä riippumatta.

Koulutusaika ja paikka

Lauantaisin klo 8:00-16:00

Osoitteessa Kunnankatu 2, Turku

Tulevat koulutuspäivät ja opetuskielet

9.12.

FI

16.12.

EN

13.1.

RO

Koulutuksen hinta

95€ + alv. (Maksetaan koulutuksen yhteydessä tai laskulla.)

Miksi työturvallisuuskortti kannattaa hankkia?

Työturvallisuuskorttikoulutuksessa opetetaan perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta. Koulutuksen tavoitteena on parantaa työpaikkojen turvallisuutta ja vähentää vaaratilanteita. Työturvallisuuskortti on mahdollista hankkia alasta riippumatta ja sen omistaa jo nyt yli miljoona suomalaista. Työturvallisuuskortin takana ovat suomalaiset teollisuusyritykset yhdessä työmarkkinajärjestöjen, vakuutusalan ja koulutusorganisaatioiden kanssa. 

Koulutukseen osallistuminen

Työturvallisuuskortin saaminen edellyttää kahdeksan tuntiseen koulutukseen osallistumista. Voit ilmoittautua työturvallisuuskorttikoulutukseen alla olevan lomakkeen kautta. Saat myöhemmin vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi ja lisäinfoa koulutuspäivästä. Koulutus maksetaan joko paikan päällä käteisellä tai laskulla, joka lähetetään sähköpostiin. Koulutus järjestetään Turun Koulutus-talolla. Jos haluat järjestää koulutuksen yrityksenne tiloissa tai yrityksen henkilökunnalle, ota yhteyttä puhelimitse puh. 0400145145 tai sähköpostilla info@mg.fi niin sovitaan sopiva ajankohta.

Uusintakoulutukseen

Työturvallisuuskortti tulee uusia viiden vuoden välein osallistumalla ensikertalaisten tavoin työturvallisuuskorttikoulutukseen. Voit ilmoittautua uusintakoulutukseen samoin kuin muutkin koulutukseen osallistujat ilmoittautumalla kaavakkeella. Tarvittaessa järjestämme koulutuksen myös yrityksenne omissa tiloissa.

Yhteystiedot

Rakennustoimisto MG

info@mg.fi

puh. 0400 356 561

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page