top of page
Modern Architecture

REMONTTI 

Koulutusaika ja paikka

Kysy lisää

Tulevat koulutuspäivät ja opetuskielet

Kysy lisää

Koulutuksen hinta

Kysy lisää

Miksi työturvallisuuskortti kannattaa hankkia?

Työturvallisuuskorttikoulutuksessa opetetaan perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta. Koulutuksen tavoitteena on parantaa työpaikkojen turvallisuutta ja vähentää vaaratilanteita. Työturvallisuuskortti on mahdollista hankkia alasta riippumatta ja sen omistaa jo nyt yli miljoona suomalaista. Työturvallisuuskortin takana ovat suomalaiset teollisuusyritykset yhdessä työmarkkinajärjestöjen, vakuutusalan ja koulutusorganisaatioiden kanssa. 

Koulutukseen osallistuminen

Työturvallisuuskortin saaminen edellyttää kahdeksan tuntiseen koulutukseen osallistumista. Voit ilmoittautua työturvallisuuskorttikoulutukseen alla olevan lomakkeen kautta. Saat myöhemmin vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi ja lisäinfoa koulutuspäivästä. Koulutus maksetaan joko paikan päällä käteisellä tai laskulla, joka lähetetään sähköpostiin. Koulutus järjestetään toistaiseksi Paimiossa. Jos haluat järjestää koulutuksen yrityksenne tiloissa tai yrityksen henkilökunnalle, ota yhteyttä puhelimitse puh. 0400356561 tai sähköpostilla gabriel@rakennustoimisto.fi niin sovitaan sopiva ajankohta.

Uusintakoulutukseen

Työturvallisuuskortti tulee uusia viiden vuoden välein osallistumalla ensikertalaisten tavoin työturvallisuuskorttikoulutukseen. Voit ilmoittautua uusintakoulutukseen samoin kuin muutkin koulutukseen osallistujat ilmoittautumalla kaavakkeella. Tarvittaessa järjestämme koulutuksen myös yrityksenne omissa tiloissa.

Yhteystiedot

Rakennustoimisto MG

gabriel@rakennustoimistomg.fi

puh. 0400 356 561

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page