top of page
MG-RAKENNUSTOIMISTO, RAKENTAJAN APUNA

Haet sitten työmaavalvonta palveluita rakennustyömaallesi, kamppailet paperitöiden kanssa tai uusit työturvallisuuskorttia. Rakennustoimisto MG tarjoaa palveluita rakentajalle lupa-asioiden hoitamisesta koulutuksiin.

Rakentamassa uutta kotia tai suunnittelemassa yritykselle uusia tiloja. Rakennustyönvalvoja hoitaa rakennustyön vaatimat suunnitelmat ja lupa-asiat. Rakennustoimisto MG toimii Varsinais-Suomen alueella.

Jos tarvitset työturvallisuuskorttia, Rakennustoimisto MG

antaa työturvallisuuskorttikoulutusta kolmella eri kiellellä. Järjestämme

työturvallisuuskorttikoulutuksia yksityisille henkilöille ja yrityksille.

Tieto- ja ammattitaitoa rakennusmaallesi

Perustin Rakennustoimisto MG:n toimimaan asiantuntijan roolissa rakentajan apuna valvonta ja koulutustehtävissä. Rakennustoimiston tavoitteena on välittää tietotaitoa, jotta rakentaja onnistuisi rakennustyössään mahdollisimman hyvin. Auttamme ja huolehdimme rakennustyömaata koskevista velvoitteista, jotta rakentaja voi huoletta keskittyä olennaiseen eli rakentamiseen.

 

Rakennustyönvalvoja hoitaa rakennussuunnitelmat, korjaussuunnitelmat, lupa-asiat, tarvittavat sopimukset ja valvoo hankkeen toteuttamisen lakien, määräysten ja kestävän rakennustavan mukaisesti. Asiantuntevalla työturvallisuuskoulutuksella taas parannetaan rakennusmaiden työturvallisuutta ja opetetaan niin rakentajaa kuin työntekijöitä havaitsemaan työturvallisuutta vaarantavat riskitekijät. ​

 

Oma työkokemukseni koostuu rakennustyönvalvojan, rakentajan sekä työnjohtajan tehtävistä sekä omakotitalojen, että suurempien julkisisten rakennusten rakennusprojekteissa. Olen toiminut työnjohtajana muun muassa 2000 m2 palvelukorttelin rakentamisessa, johon kuuluu päiväkoti, kehitysvammaisten palvelutalo ja vähittäiskauppa. Parhaillaan toimin vastaavana työnjohtajana yli 800 m2 päiväkotihankkeessa ja olen vastuussa työmaan toteutuksesta. Tehtäviini on kuulunut rakennustarvikkeiden määrittely ja hankinta, työmaan laadunvarmistus ja raportointi, työturvallisuuden valvonta sekä työntekijöiden perehdyttäminen ja ohjaus.

Gabriel Marinica

Rakennusinsinööri

Yhteystiedot

Rakennustoimisto MG

gabriel@rakennustoimistomg.fi

puh. 0400 356 561

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page